söndag 1 maj 2011

Gourmetklättrare

Så drog även vi till Åland. Kanonstick, perfekt temp (5 grader cirkus) och allt vad en klättrare kan önska en sån här kort resa när man vill skicka på de projekt man har. Visst! Vår tanke var att vi skulle tälta. Men vi fick höra att Soltuna hade öppnat sina stugor, så vi drog förbi och hade turen att inkvartera oss i en.

Något vi lärde oss av helgens tur är att vi diggar sticket, men avskyr kalla vindar och kyla. Särskilt när man inte är utrustad för det. Tanken på att vi skulle ha tältat ger mig kalla kårar. Jag hade inte överlevt. Bekväm jävla gourmetklättrare är vad man är. Så att man skäms när man erkänner det. Det är än så länge fakta. Hoppas på att man blir lite hårdare...

På Nameless 7b

Det blev inga ticks, mer än att finnen i gänget och hennes starka polare tickade ovan. Martikainen gjordes, men inget hårdare. Highball flashades av en av karlarna som va med, och han gjorde även Supermartikainen, strongt! Annars jobbades det på Hammas och Pop the Glock.

Pop the Glock

Highball

Vi är fortfarande orutinerade småglin som måste lära oss hantera dessa obekvämligheter. Skönt att det finns rutin, positivism, inspiration och glädje i dem vi hänger med. Snart är vi också där kan vi ju hoppas. Det jobbas frenetiskt på den fronten i alla fall.

Ska vara bra för sletna händer. Gå på fotsalvan
för bästa resultat!

Inga kommentarer: